Måndagsrusk

Hallå i måndagsångesten? Hörde att det varit EN soltimme i stockholm under hela november, sjukt!!!! Det är säkert något liknande i karlstad. Det är så gråååått och tråkigt hela tiden så jag dör.. Blä! 
Hursomhelst, vi hade en härlig ledig helg. Jag spelade match i lördags, vann med 26-6 så det var en väldigt enkel seger, grymt kul att vara tillbaka på planen igen, hoppas kunna komma iväg på träningar framöver också, saknar det.. På kvällen lagades det mat i kollektivet och sen dog jag i soffan, haha var sååååå trött, helt väck! Var nog kombon match, lite vatten, middag och en drink som golvade mig, sov gött i sôffa iallafall ;)
Idag har jag tvättat sängkläder och kuddarna, och efter lunch och sovning  fick vi nog av att vara inne så vi klädde oss efter vädret och gjorde varm oboy och mötte upp Linda och Hugo i mariebergsskogen. Skönt när man väl tar sig ut men energin är som bortblåst när det liksom aldrig ens blir ljust ute?! 
 
Nu väntar jag på R som är på möte, när han kommer ska jag ut på en löptur, måste lufta träningsvärken som sitter i efter matchen, hehe.. 
Har blivit faster igen också, (och C har fått en till kusin)  grattis fina familjen till det! Längtar efter att få träffa henne :) 
Kram!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0