Min stjärna

 
 

Sötas barn, stan och sol!

Ledig dag, imorgon likaså och sen är det jobbhelg som väntar. Idag har vi varit på rytmiken som vanligt när jag är ledig, fika och sen lite shopping med Linda och Selma efteråt. Dom där ongera alltså, dom är så himla góa mot varandra så det är inte klokt. Selma ropar "Cooooornet" mest hela tiden och man smälter varje gång! Sen blir dom självklart sura på varandra imellanåt, som alla barn, men oftast är det bara puttinuttsött!! :) 
Fick med mig endel kul hem från stan, royal design hade 20% så då slog jag till och köpte design letters-skål och mugg! Såååå fina! Ska önska oss lite mer från serien till C's 2-årsdag tänkte jag. Sen blev det byxor och t-shirt till C också, och strumpor. 
 
Efter stansvängen åkte vi hemåt, åt och sov. När c vaknade sken solen för fullt så då gick vi upp till lekparken och härjade där nån timme, sen handlade vi och gick hem. Nu blir det hamburgare!! 
Kram :) 

Lördag

Ledig lördag, vaknade med huvudvärk dock men den hoppas jag försvinner efter de två kaffekopparna jag hällt i mig precis ;) 

Vi ska iväg på barngympa på mitt gym om en stund, Cornelis kommer antagligen vara i himmelriket. Stora springytor och andra barn är ju världens bästa kombo enligt c! 
Sen ska han på sleepover hos mormor för vi ska fira Elins examen (och nya jobb!) ska bli superkul! 
Tors.

Sitter och kollar djurskyddarna och surfar runt litegrann, fastnade för barnkläder och hittade mycket smått och gott. Fick bli en liten beställning med vårkläder och några mysplagg också, till C. Det finns så mycket fint så man blir knäpp..
 
 
 
 

Snöig onsdag

Varannandagsjobb är det som gäller den här veckan, haha.. Idag: ledig! Vi gick upp tidigt och det dalade ner fluffiga flingor ute, så det blev en mysfrulle med tända ljus. Nu vräker det ner ännu mer snö, blir helt salig av det, så himla mysigt!! 
Klickade just hem andra paret träningstights från DOM, är kär i de andra jag har och nu hade de dem för halva priset på members.. Tackarrrr! Ikväll blir det spinning med Johanna igen, hoppas på en bättre instruktör, eller bättre musik, ikväll. Det är så himla viktigt tycker jag och hittils har det inte varit fullträff på något pass, hoppas kvällens instruktör och jag har mer liknande musiksmak :) 
Ska iväg på husmöte 12, och Cornet ska hänga med Elin, som han har tjatat om sedan imorse. "Leeeeelin, HEJ lelin" låter det.. Gulle!
 
Nepp, dags att göra lite nytta (plocka i och ur diskmaskin, sätta på sig ansiktet, plocka leksaker...) Livet ♥
 
 

wo to the ho

Hej!
 
Ska strax göra oss klara för dagen, C ska till föris och sen jobbar jag stängningspass. Igår var jag ledig så då tog vi en tur till pappa på pulka, härligt med snö och vinter :) 
Fick även kul besked om husbygget, imorgon har vi ett nytt möte och nu drar det ihop sig.. Bara liiiite väntan till innan bygglovet är klappat och klart, den 12 har de möte på byggnadsnämnden.. Woho! 
 
Le och var glad, hejhej!

Helgen


MåndagHär ligger jag, sörplar kaffe och slänger ett getöga på Nyhetsmorgon. Jag och mini är lediga idag, och hittils utan planer! Pulka står på mammans lista iaf. Hoppas Cornet är på! 
RSS 2.0