Ledig lördag

Morgonkaffe framför Nyhetsmorgon. Gråmulen men ledig lördag! Jag ska märka och sortera upp det sista inför försäljningen imorgon, jag och mamma ska kränga saker på bakluckeloppisen. 
Hoppas på mycket folk så grejerna går åt.. :)


Richard ska till huset och sätta köket, för nu är golvet lagt!!! Sååå kul! Annars är dagens planer få, Valborg? Snålblåst och regn, inte jättepepp på brasa då. Föresten så var det på valborgsmässoafton för tre år sedan jag fick första känningarna av att förlossningen med Cornelis var på g. Dagen efter åkte vi in till bb, och den 2maj kom han <3

Chillax

Hej hopp! 
Tiden rusar?! R sliter i huset och jag roddar med förskola, jobb och försöker rensa ur källare/förråd/skåp lediga tider. Vi hoppas så att resten ska klaffa så att vi kan flytta in 1juni, men det är ett tag kvar... Håll tummarna! 
Jag har jobbat idag, nu ligger jag med olaplex i håret och ansiktsmask i trynet. Ska duscha av allt nu och sen blir det tidig kväll. 
Imorgon och torsdag är det jobb och på lediga helgen ska vi sälja på loppis jag och mamma, fira Cornelis som fyller tre år på måndag och så hus hus hus såklart! Puh! 

30

Idag firar vi en 30-åring, världens bästa sambo och pappa. Sliter som ett djur just nu för att vi ska kunna flytta in i vårat drömhus. Du är bäst, vi älskar dig!
Torsdag

Slappar i sängen, nyss kommit hem efter att ha hämtat Cornelis. Inskolningen går jättebra, det känns så skönt! Det var nog mest jag som hade det jobbigt, hormonerna sprutar ju och så även tårarna -tydligen.. Hehe.. Men det var tufft, iallafall i början, var såå rädd för hans reaktion, nya lokaler, konpisar, pedagoger.. 
Men nu känns han mer och mer hemmastadd och idag hade han bondat ordentligt med en kille så de hade hängt ihop under dagen :) känns bra i hjärtat! 

Nu satte jag på en film åt C, jag behövde vila lite, och sen ska jag städa trapphuset.. Borde ta ett rens i garderoben också, gött när det väl blir gjort men så drygt att göra det.. Hepp!Sunday

Huvudvärk och trött efter jobbveckan. Nervös inför inskolningen på nya förskolan imorgon. Håller tummarna stenhårt att det kommer gå bra.. Mycket att tänka på, så det får bli en tidig kväll. 
Imorse startade vi dagen med kollektivet. Våffelfrukost innan R åkte till huset och jag till jobbet. Cornelis hade Elin och Richard för sig själv hela dagen = glad kille! Förmodligen deckade kollektivisar haha...


Nej lite nagellacksmålning och sen sängen! Kram! 

Regn

Tvättdag i regnet, ska rasta snabeldraken också men först: få igång Cornet som sovit en stund. Har lite ärenden på stan så det blir regnställ PÅ! :) 

Hepp!

Zzz

Uppgång 5 imorse, därav seg kväll så jag ligger redan nerbäddad. R är i Stockholm på mässa och C somnade vid 7.. (Somnade också en kortis, haha..) 

Imorgon är min enda lediga dag denna veckan -och det ska regna!! Dret! Men vi ska nog hitta på något mysigt trots vädret.. :) 
Tjipp!

Jobbvecka

Kaffe i näven och jobbveckan är igång.. 6 dagars jobb blir det, med en härlig inventering i mitten av veckan... Mm mm! Haha.. Skönt när den är gjord men jag har redan ångest över att börja 6 på morgonen.. Huvva..

Igår var vi till Örebro, blev klokare och bestämde oss för bord och stolar. (Ääääälskar dom) Besökte den mest fantastiska inredningsbutiken utanför Örebro också, dit blir det fler turer! 
Åt jättegod lunch och åkte nöjda hemöver på eftermiddagen. 
Nu har vi bestämt golv i tvättstugan och tänkte om ang. att ta ett blankt, det var tydligen big no no (stor halkrisk, ingen vidare egenskap med kids i huset) så vi tog samma som i stora badrummet, kommer bli så braa.. 
Häpp!


2 april

Lördagsmorgon, vi har precis röjt undan frukosten och R är på plats i huset redan. Så ser helgerna och kvällarna ut. Världens flitigaste man!!!
Det är tur att vi är inställda på det, att prio ett är huset i några månader nu. Om två månader ska vi ju vara ute ur den här lägenheten, sjukt! Vi vet ju faktiskt inte än om det är inflyttningsklart då, det känns också sjukt.. Haha.. Men det återstår att se om vi får mellanlanda en kortis någonstans eller om vi faktiskt kan flytta in i huset om åtta veckor... 
Så idag är R i huset hela dagen, han får hjälp av en snickarkompis (sambo med min mammakompis) så mammorna tar hand om barnen och förbereder kvällens middag, medan männen snickrar i blåställ. Ohhhh så jämnställt och modernt va ;) 
Dessutom ska vi grilla men känner jag oss rätt så överlåter vi nog grillandet till karlarna också.. Hahah :D 
 
Imorgon måste vi spika sista detaljerna till badrummen för att kunna fortsätta där, och det lutar åt att det blir en tur till Örebro där utbudet är lite större. Hoppas vi kan röja undan allt så vi äntligen kan känna oss klara med alla val. Mamma hjälper oss med Cornet, världens bästa ♥
 

Ledig helg

Strålande sol, har dock inte njutit ute senaste timmen då en storstädning var behövlig, men nu ska vi ta med såpbubblor och gå ut innan R kommer och hämtar oss efter jobbet och vi ska iväg på lite ärenden..

Har varit i huset en sväng med fika till pappa och Sigge som målar och spacklar. SÅ underbart där nu när isen är borta från sjön, galet fint.. 
Jaja ut i solen!! 
RSS 2.0