Mellandag

Så var julen över, och nya året kommer närmre, sjukt! Det har varit ett galet händelserikt år, vi fick en son och flyttade till hus. 
Julen var superhärlig, lite fläng men ingen stress så då känns det nästan kul att dela upp julen på flera dagar -mer tid och mys med familjen :)
 
Helt fantastiska dagar nu när alla vänner är hemma, kommer bli så nere när alla åker hem igen. Fy alltså :( Men, njuter iaf att ha dem här ett tag! Idag träffade jag Amanda och Ai, fikamys och bebisbus. Och igår var det lilla julafton som vi har varje år, alla 5 kunde vara med iår så det var så himla kul. Gröt och macka, flötbuller och en tomte på besök, såklart ;)
R är lite långledig nu över jul och nyår så vi har lite att fixa med hemma men sen ska vi bara vara lediga också.. 
 
Gott nytt år!! 
 
 

Magont och spurter

Barnen sover och vi har landat i soffan. Jag har känt av vad jag tror är magkatarr idag så vi var bara hemma under dagen, hämtade Cornelis och ett paket med kläder som jag vann på lager157's instagram! 

När jag sovit lite kände jag mig piggare så jag och Richard svirade om och gick upp till nya området som växer fram och där sprang vi 10 intervaller var i backen. Tufft men skönt! Conrad i vagnen och Cornelis lekte i leran, avslutade kvällen med att lägga sig raklång i geggigaste pölen -underbart :D 

Nu blir det en smoothie och bachelor! Hepp!


Bloggmåndag

Måndag - blogga!

En skön helg är över och vi har  skrotat hemma, klyvt ved och åkt skridskor, ätit tapas, handlat och fixat sista eftersläntarklapparna. Igår åt vi übergod lunch på stan och så tränade jag på kvällen innan det blev två avsnitt gåsmamma och godis! 

Den här veckan blir det en del bakning inför jul och så ska jag mysa med alla hemvändare. Härligt när bästa vännerna kommer hem, saknar er alla sååå mycket!! 

Nu ska jag hänga en tvätt och sen åker jag och Conrad o möter upp mamma för lite bergvikshäng och lunch kanske. 
Hepp!


Onsdag

Snart dags att lägga barnen, blir nog ganska tidigt ikväll. Den lilla har varit trött ett tag så han somnar nog lätt och Cornelis borde också vara trött efter förskola och sen mariebergsskogen! Nu bygger Cornelis koja i babygymmet åt Conrad,win win för Cornelis tycker det är kul att bygga och Conrad ÄLSKAR att bara titta på sin storebror så han blir road också..
 
R är på spinning och åker på hockey i forshaga efter det så vi är ensamma här ikväll.
Blir bonde och bachelor! 
Imorgon tror jag vi satsar på rytmik, inte varit där på superlänge och jag såg att det var avslutning imorgon så det kan vara mysigt att vara med då.. Får se om mammakompisarna är sugna också :) 
Nepp, dags för bad och pyjamas för lill-C! Tjipp!! 
 
 

Dopdags

Nu är vi tillbaka hemma, delat en pizza och hällt upp lite rödtjut. Har spenderat kvällen i församlingshemmet och dukat, blåst ballonger och vikt servetter. Det vankas dop och jag är redan rörd typ... Såhär var det med Cornelis dop också, det är liksom första "kalaset" för Conrad. Min släkt är där, Richards, Conrads alla kusiner, våra vänner. Ja alla är där liksom, samlade. Det händer ju bara på dop, och bröllop typ? Så himla härligt och rörande!! Ska bli jättemysigt. Hoppas det blir en fin dag :) 

Är väldigt nöjd över hur det blev i lokalen, den är svår att göra mysig iom att det är jättehögt i tak, men jag tror det blev bra.  

Nu ska jag måla naglarna och sen blir det sängen!  God natt! Rond 2

Hej onsdag! Ska regna hela dagen, jag vill ju ha snööö!
Försöker behålla lite av julkänslan genom att baka rond nummer två med lussebullar.
Satte degen innan det var dags att lämna stor-C på föris och sen åkte jag till heden med skräp. Så tråkigt men gött när det "är gjort".
Nu är det dags att baka ut katterna, hör att Conrad vaknar också, den eviga timingen... haha.. ;)


Måndag

Måndag, brukar blogga då tror jag?
Har precis gett mini mat och nu myser vi i soffan, Cornelis har ätit och kollar på paw patrol. R åkte precis till gymmet för spinning och om en timme åker jag iväg med grabbarna, lämnar barnen till R och så ska jag och Linda på athletic yoga(!!?) ska bli grymt intressant haha.. tror lite rörelse är kanon för min kropp, kanske för sinnet också? Ska bli kul iallafall.

Haft Robin på besök hela dagen, lunch och prat innan vi hämtade Cornelis och sen skjutsade jag hem honom, saknade underbara vän!

Imorgon är det mammaträning och dopfix, på lördag döps Conrad!
Hepp!


RSS 2.0