Livet

Nyss målat naglarna och ska sova så fort det torkat.. Bredvid mig i soffan ligger lillebror i sitt babynest. Tänk att vi har TVÅ friska barn, bröder!!!
Lillebror (som alltså inte har något namn än) kom i söndags, fyra dagar innan bf, och är alltså en vecka gammal idag! Den här förlossningen gick betydligt snabbare än den första och vi hann vara på förlossningen knappa tre timmar innan han kom ut. Perfekt, och galet lik sin storebror.


Ljumma sommarkvällar

Nu äntligen kom sommaren med besked, de här dagarna längtar jag till hela hösten, vintern och våren!! Vi spenderade, likt hundratals andra, dagen på bomstad! Drar mig egentligen för knökfulla stränder där halvnakna kroppar, termosar och uppblåsbara krokodiler ska samsas på ytterst liten yta. Men vi letade oss längst bort och hade en kanondag på playan, relativt gott om plats ;) ! Och viktigast av allt var ju att Cornelis njöt till fullo!

Nu sitter jag på framsidan och har fixat med naglarna, C sover sen två timmar och R är på galej. Jag ska göra mig te och sen blir det nog inte många mer knop idag.. 6dagar till bf! Kan knappt bärga mig, VEM ÄR DU därinne?? Pojke eller flicka, ljust eller mörkt hår -eller inget alls?? Älskar dig redan iallafall :)


Måndag

Det märks att det är slutet av min graviditet. Jag är helt slut! Såhär var det INTE förra gången, det är ett som är säkert!! Haha.. Tur att R har semester så att jag får sova när jag behöver, antar att kroppen laddar för fullt.. C tar ju lite energi nu också, en påfrestande fas just nu där allt är tvärtemot. Och ett stooort behov av att berätta att han älskar en, eller inte gör det i nästa sekund. "Du är dum" är också en mening som återkommer. Jobbigt för oss, men säkert ännu jobbigare att vara han, tre år och utvecklas i rasande fart. Flytt och ett syskon påväg.. Älskade vännen!

Nu blir det kvällsmat och tidig kväll, sover som sagt var myyyycket just nu ;)
God natt!


Tarzan och svamp

Hemkommen från stan, bio med Linda på schemat. Så mysigt, det var sista bion på länge för min del så det var väldigt härligt att komma iväg på :) Vi såg Tarzan. Ögongodis på bioduken och vanligt godis i magen. Mums ;)
Väl hemma blev det kantarellmacka och nu ska jag snart zzzova.. Imorgon väntar efterlängtat besök av Sofia & Sanna <3 och på kvällen ska jag och R på José Gonzalez! Mysiga dagar :)


Sooool och feber

Sitter på framsidan i solen, så skönt med sol!
R gick på semester idag och tyvärr blir det inget vidare firande just idag då C slog till med världens feber här efter lunch, vart den kom ifrån kan man ju fråga sig. Stackars plutt! Hoppas det är snabbt övergående iallafall.

Jag är iallafall sugen på lite godis för att fira långledigheten med och så får vi fylla upp alvedonförrådet till C. Kram kram!


Lill-lördá

Nyss lackat naglarna och nu lackar det mot sängen, hehe..
Varit t.o.r till Ekshärad idag jag och C. Mysigt med en tur sådär :)

Nej fy nu går jag och halsbrännan och lägger oss!
God natt!


Hemma

Hej!
Bara varit hemma idag, så skönt! Så annorlunda jämfört med hur det var i lägenheten. Där fick man ju spunk efter halva dagen och fick cykla in till stan eller så bara för att hitta på något. Nu har vi varit ute och inne om vartannat. Sov i förmiddags gjorde vi C och jag. Så skönt!!
Sen fika ute, fix med blommor, planterade körsbärsträdet, lunch och sen gick vi en promenad i skogen och hittade massa svamp! Det mesta var smått dock så sparade mycket.. Hoppas det är kvar nästa gång :)
Nu ska vi göra oss iordning för 4-årskalas!

Kram


RSS 2.0