Träningstisdag

Tisdag och mammaträningen gjord. Är fortfarande förkyld, men jag hade inte ork att vara hemma.. hehe.. Det är bara två ggr kvar nu, 8 veckor går fort! Sen skulle det bli fortsättningskurs men mitt kort på kmti börjar gälla igen i november så jag får se hur jag gör..

Lunch och kaffe i magen, ska vila medans Conrad sover och vid 14 hämtar vi storebror :)


Fixfredag

Pustar ut en stund, denna ruggiga fredag ägnar jag åt innefix änsålänge. Bäddar rent sängar, dammtorka, dammsuger, tar in ved, våttorkar, tvättar osv osv.. h
Hamsterhjulet rullar på! Conrad har sovit nån timme i vagnen och nu "gymmat" lite. Cornelis och jag ska fixa lunchen nu och sen ska vi ta en tur och slänga skräp och handla, fredagsmys är ju ett måste!! ;)

Tjipp!!!


Kaffemåndag

Idag blir det nog mycket kaffe! Grått och ruggigt ute och jag är inne på tredje veckan med förkylning nu, när ska det ge sig!?
Richard åkte för en stund sen och blir borta över natten, och var borta hela helgen! Inte kul, känner mig nästan ensamstående för tillfället.. ;)

I helgen var Cornelis bjuden på sleepover och helmys med kusinerna. De hade skattjakt, kolla-på-tåg-promenad, åt tacos och såg på film. Visste inte alls hur han skulle reagera på att sova borta (hos nån annan är mormor/farmor) men det gick jättebra och de sov hela natten i samma rum alla 3! Så mysigt för dem :)

Idag blir det innemys och kanske öppna fsk i eftermiddag!
Hepp!!


Måndag

Hemma igen efter sex(!!) timmar i Forshaga med mammor och barn. Började med teater på folkets hus och fortsatte till Sanna där vi åt lunch, sen vidare till öppna fsk och där körde barnen järnet i flera timmar (och jag drack fyra koppar kaffe, haha..) Cornelis ville vara med på sångavslutningen så vi blev kvar ända till 16! Nu somnade Conrad och jag ska fortsätta med maten. Hepp!


Snart 28

Sitter och lackar naglarna och skulle seriöst kunna lägga mig efter det, såå trött! Conrad hade en riktig ätar/snuttar-natt så jag fick inte mycket till sömn.
Under dagen har vi städat, förberett middagen och varit på Ikea för att hjälpa mamma med smakråd.
Ikväll kom pappa, Nong och mamma hit på födelsedagsfirande. Fick fina paket och åt höstgryta och spelade bamsespel ;)

Imorgon väntar egentligen förskola men vi hoppar det imorgon och går på teater igen med polarna :)

Kram!!


RSS 2.0