Träningstisdag

Tisdag och mammaträningen gjord. Är fortfarande förkyld, men jag hade inte ork att vara hemma.. hehe.. Det är bara två ggr kvar nu, 8 veckor går fort! Sen skulle det bli fortsättningskurs men mitt kort på kmti börjar gälla igen i november så jag får se hur jag gör..

Lunch och kaffe i magen, ska vila medans Conrad sover och vid 14 hämtar vi storebror :)


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hur är det att vara tvåbarnsmamma? Är det mkt jobbigare? Hur har storebror tagit det? Blir han svartsjuk? Hur stor ålderskillnad är det på pojkarna? Hade vart intressant att få höra lite 😊 Väntar min andra!

Svar: Hej!!
Grattis! Mysigt att vara gravid igen :)
Än så länge går det jättebra! Ingen svartsjuka, än! Det är drygt 3 år mellan dem och för oss har det känts väldigt bra. Stora sonen kan hjälpa till, vara med och förstår liksom mer än en tex 2-åring hade gjort! Han är omhändertagande och förser lillebror med kramar, nappen snutten osv. Han har hittills varit hel fantastisk med lillebror och han är så goo mot honom! Men det kommer säkert bli sura miner sen när Conrad kryper och förstör tågbanor och så ;) men det tar vi då!
Ehlin Sundström

2016-10-25 @ 13:20:14
Postat av: Anonym

Hej igen! Tack 😊 Ok ja så är det nog! Här blir det nästan 3 år emellan 😊 Vad roligt att det funkar så bra! Hoppas så på det också! Tackför svaret 😀

2016-11-02 @ 07:21:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0