Tisdag

Ska släcka ned och gå och sova, Conrad drog till med ca en timmes sovning under förmiddagen -och sen inget mer(!!!) på hela dagen så det var gnälligt värre i eftermiddag. Är ensamvecka för mig också, för att R jobbar borta, typiskt. Men HOPPAS på en bra natt nu, vore så skönt..


Idag har Sävis firats med bubbel och semla! Träffat Robin och Jonna också :) 
Sen kom mamma, och så somnade barnen innan 19 båda två. 
Nej bäst att sova när man har möjlighet, god natt! :)


Söndagkväll

Ska förflytta mig från soffan till sängen med ett pitstop i badrummet för att borsta tänderna. Bra helg med utehäng, friidrottslek, kompishäng, Gardell, Pinchos och träning. 

Ikväll körde jag 6e passet för den här veckan, så kul att känna endorfinerna spruta och att få känna sig stark. Härligt bara, bra flow! :) Ser fram emot en ny träningsvecka (men satsar som vanligt på 3 pass/vecka, allt utöver är bonus så denna vecka var verkligen bonus deluxe!) 

Imorgon blir det öppna fsk igen, så mysigt att träffa andra från området!! Vi är ju lite lantisar här ute haha ;)  Visade sig att en av de andra mammorna bodde på gatan nedanför! Bra med kaffekompisar i närheten :D
Nej nu blir det sängen nästa! Sov gott! 


Pust!

Hej från el tomato! Passet var slut 20:30, men jag är fortfarande lite skakis. Så tufft, men kul pass ikväll! Vi rann ut från salen som två blöta fläckar jag och Linda haha.. 


Imorgon väntar rytmik, (om det passar Conrad, förra torsdagen somnade han lagom tills det började så jag hoppade över..) 
Nu blir det snart ett svandyk ner i sängen (okej, kommer välta ner bland lakanen som en flodhäst) GOD NATT! 


Hjärtedag

Hej från soffan! Ska strax hugga in på lite plockmat, men pustar ut i soffan först. 

Idag startade jag och Conrad på gymmet, sen hem för lunch och så kom Patricia med Wilmer, lek för barnen (de stängde in sig hos Cornelis och hade så kul!) och kaffe och prat prat prat för oss. <3

Imorgon blir det heldag med sävis, först lunch, och på kvällen ska vi kötta cirkel på gymmet. 
Nepp dags för mat, ha en trevlig kväll :)


RSS 2.0