Onsdag

Lillördag, lite rötjut och mästerkockarnapå tv. 

R spinnar och jag har fortfarande förkylningen som stoppar mig, all in till helgen för då borde jag vara frisk igen. 

Idag har vi varit på stan med kompisar, haft mamma här på kaffe och skridskoleverans. Barnen sov vid 19 idag båda två, såå skönt! Imorgon väntar rytmik för Conrad och mig, ska dit med Cora och Linnea :) Och sen får vi se om det blir Forshaga på kvällen då R jobbar borta. 

Hepp!! 
Måndag

Barnen sover efter en dag i mariebergsskogen, blev inga skridskor idag men djurkoll, lek i lelparken och fika. Härlig dag med vännerna!  

Ont i halsen fortfarande så träningen får vänta.. 
 Imorgon är föris stängt, blir en liten tur på stan på förmiddagen och sen får vi se :)


Fredag

Morgonkaffet intas med tigerbalsam och vetekudde på axlarna -nackspärrsfeeling.. 

Vi ska, om jag blir mjukare i nacken åka till nån park och leka loss i solen tänkte jag. Ikväll laddar vi för popcorn (standard på fredagar för mitt egna corn) men idag är det extra viktigt för det är popcornets dag (alltså...? Alla dessa dagar...) 

Igår kom R hem efter fyra dagar borta, och så körde jag och Linda tabata. 
Ha en bra dag :)


Träningstisdag

Hallå! 
 
Ska åka och hämta Cornelis om en timme ungefär. Jag och Conrad har varit på mamma/barn-pass på gymmet, det var vääldigt lugnt och försiktigt idag (väldigt skiftande beroende på vem som håller i passet) men det var ganska skönt för jag har träningsvärk från i söndags fortfarande. Trodde minimannen skulle dra en långsovning nu men fel hade jag så det får bli vagnsovning sen istället.. 
 
Vi är ensamma hemma jag och killarna, fram till torsdag den här veckan. Känns helt okej på dagarna men när det blir mörkt är det lite jobbigt faktiskt efter inbrottet hos grannen, usch.. :( 
Menmen, vi ska träffa massa kompisar och mysa (och be för snöööö!) så ska nog dagarna gå!
 
Nu väntar lunch för Conrad, vi ska testa ny pure idag, spännande va ;)
Tjipp!
 

Bitigt!

Friska minusgrader utomhus, har packat ner Conrad i vagnen med många lager värmande runt sig och nu sover han gott. R gör sista rycket i förrådet så vi strax får ordning där! 


Haft Patricia och Wilmer här på lite fika och så fotade hon Conrad i dopstassen, ska bli så kul att se! 
Sen ska jag och Linda på tabata och ikväll kommer nog vänner hit på middag, det är ju "afton" idag tydligen.. :) 

Hepp! 


Gött nytt!

Så var det januari och nytt år. Inte så långt kvar tills våren knackar på dörren, galet!! 

Hade en jättemysig nyår med kompisar och deras kids. Lagade god mat och spelade spel, kom i säng halv 5 inatt. Trötta päron imorse men sen carpade vi dagen och gick ut för vedklyvning, korvgrillning och så vidare till Forshaga där vi tog en tur i trollskogen och så vidare till mamma för middag. Cornelis ville bli kvar med mormor så vi åkte hem med ett barn och har bara slappat ikväll. Jag har mini-spa med färgning av bryn, ansiktsmask och nagellacksmålning. 

Imorgon väntar lite innefix och tabata, nu: sova! God natt!!


RSS 2.0