Kaffepaus

Paus i packandet, jisses jag får huvudvärk av allt tänkande! En kaffe så blir det nog bra ;) 

Blir spännande att se om vi får plats i bilen med allt.. Haha.. 
Ska bli mysigt att åka iväg en sväng iallafall, det var längesen vi gjorde nån utsvävning! 

Hej på er! :)


Kommentarer
Postat av: Anonym

Vad har du för skötväska? Funderar på hur det går med två blöjbarn o allt som hör där till. Skötväskor är ju ganska små kan jag tycka. Har du nåt tips som två barnsmor?

Sen vore det kul att höra om hur livet ser ut när den äldsta gossen är hemma från dagis och du är själv med båda barnen? Ser du alltid till att aktivera utanför hemmet eller får det blir hemmadagar ibland? Jag känner sån press inför vad som komma skall att jag måste ständigt se till att nåt händer, ut varje dag, aktivera, aktivera o aktivera..😒

Svar: Jag har ju bara ett blöjbarn då Cornelis är blöjfri, så tyvärr inget tips på nån stor bra skötväska. Jag gillar att hitta på saker ute och att åka till parker/öppna förskolor osv. MEN jag försöker också tänka på att inte hela tiden planera in saker, jag tror det är jätteviktigt att barn får ha tråkigt ibland också! Min stora frågar alltid "vad ska vi göra idag då" när vi är hemma och han är ju van att vi brukar åka iväg på aktiviteter. Men försöker som sagt bara vara hemma nån dag emellanåt också! Tror man gör barnen en tjänst genom att låta dem ha "tråkigt" så de får använda fantasin lite!
Ehlin Sundström

2017-03-29 @ 18:31:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0