Söndagströtta

Vi har en lugn och skön morgon, känns trist med regn efter en vecka med kanonväder men det verkar ju bli kortvarigt.. Hoppas på det :)
Conrad och Richard kom upp efter 9 imorse(!!) Trötta allihop efter helgens kalas tänker jag. Det blev iallafall hellyckat och barnen körde all in på piratdisco, skattjakt och tårtäting..
Idag ska vi köpa eller iallafall beställa mursten, och plattor. Om några helger blir det nämligen grävning på baksida och prepp för mur framför huset och gång fram till huset.. 
 
Sen väntar kettlebells för mig ikväll, första gympasset denna vecka, har bara löpt två gånger så det bli gött att köra lite tungt :) Ha en härlig söndag! 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hur tyckte du att det var när ni fick barn nr 2? Jag tycker det går i ett. Fullt upp hela tiden. Amma konstant den lilla och den stora vill leka. Ibland vill jag bara kunna klona mig. Amma/r du 100%?

Svar: Hej! För oss gick "övergången" väldigt bra MEN jag hade dåligt samvete där i början när Conrad mest ammade. Blev mycket Barnkanalen för stora killen.. Ammade till 7mån ungefär. Men mest kväll sista två månaderna. Fullt upp är det, men är vi ute (vilket vi är väldigt mycket) så tar jag Conrad i bärselen så får han hänga med liksom. Allt blir ju lättare ju större de blir men det är en slitig period det är det. Kämpa på!!!
Ehlin Sundström

2017-05-08 @ 22:57:23
Postat av: Anonym

Tack så mkt😇👍

2017-05-11 @ 02:36:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0