Söndagskväll

Veckorna rusar, helgerna rusar!!!??

Varit hemma hela helgen, fixat i Conrads rum, handlat jackor till barnen, eldar upp ett litet hus, glömt ett 5-årskalas (alltså nää blev så arg på mig själv!) och ikväll kom Lina och Bella hit på kvällsmat, så mysigt! 
Imorgon väntar jobb och det är fantastiskt att tillochmed längta lite! 

Nu lite got och sova! 


Rus

Det blev tjurrus ändå, och vad galet roligt det var!!! Bara det att kasta sig ner i stora lerpölar där man sjönk till hakan i gegga -så grisigt och så kul! Hysteriskt mycket lerhinder var det, så efter en mil var man bra trött, och skitig inifrån och ut, uppifrån och ner, men glad! Det var definitivt inte sista gången! 1:10 blev tiden så det är väl den man ska slå till nästa år.. Då ska jag se till att löpträna mer innan.. 


Nu: PIZZA (köpe!!!) vad annars en kväll som denna?! ;) Friyay

Så var jobbveckan slut, det här såkallade hamsterhjulet rullar på ganska bra! Jag har varit i Jönköping tre dagar på utbildning och teambuilding och haft det så himla kul. Fantastiska företag alltså, och ALLA är lika goa, roliga och knäppa, känner mig som hemma med andra ord ;)
Har skrattat mig harmynt flera gånger om under dessa dagar. Matlagningstävling, kurser och 5-kamp var det också som mitt grymma lag vann -och jag slog till med vinst i jägarvilan-tävlingen, som enda tjej kan tilläggas, dryga 6 minuter pinades igenom! (Jaa det är jag lite mallig över, och ja jag har träningsvärk i rumpan hahaha )

Nu sover barnen efter en mysig eftermiddag och kväll och jag blir nog inte uppe sent idag jag heller.. R är på äventyr i Västerås, vi skulle sprungit tjurruset imorgon men nu ska ju inte han springa så då blev jag opepp, tråkigt att köra ensam. Men får se hur det känns imorgon, kanske vaknar med superkrafter och kutar ändå..

SKÖNT med helg är det iallafall, tjipp!

Jkpg

Det dröjer mellan uppdateringarna.. Hemma och mellanlandar, ätit lunch och nu ska jag sätta mig i bilen och köra till Jönköping. Utbildning med jobbet väntar ons-tors, så ikväll blir det hotell och imorgon sovsal ute i bushen, haha.. Men det ska bli kul!! 
Vab

Lillördag hemifrån! Fick hämta Conrad igår då han inte var sig själv tyckte pedagogerna. Trött och gnällig så hem åkte vi. Kan ju jobba hemifrån så varvade resebok och enkätutskick med mys och kaffe. Himla härligt ändå, idag är han inte alls så gnällig men däremot mer snuvig så vi kör en hemmadag till för säkerhets skull :) 


Ha en fin dag!


RSS 2.0