Måndag

Vilken mysig måndag! Först jobb, nedväxling pågår, så skönt! Inte många kvar på kontoret så vi har det riktigt mysigt. 
Ikväll åkte jag och Cornelis in till stan för dejt med kompisarna (utan småsyskon!) Såå himla kul :) 
Nöjd kille som somnade för en liten stund sen <3 

(null)

(null)


Kvällsinlägg (också!!!)

Hej igen! Två inlägg på en dag bara sådär, vad blire? ;)

Slappar i soffan i väntan på lite ork att ta mig till sängen. Haft en fantastisk dag i solen med vänner, bad hela dagen på örsholmen och sen cirkel med Jenny, såå kul! Det har varit ett långt uppehåll från gymmet av massa olika orsaker men nu så! Vi köpte med pizza (nån måtta får det väl vara med nyttigheter hahah) och åt på stranden, ett dopp och sen hemfärd. 

Imorgon väntar sista hela jobbveckan på läänge, ska bli SÅ gött! 
God natt! 

Söndag snart semester

Hej, det var längesen! Ligger och drar oss i sängen, barnen vaknade för en liten stund sen och sitter och kollar barnkanalen. Vi ska strax gå upp och åka till vänner för söndagsfrukost, sen fixa paket till kusin W som har kalas i eftermiddag och senare ska jag på ett cirkelpass på gymmet. 

Igår blev altanen klar, den är större än hela huset (!!) och vi ÄLSKAR den! Nu återstår det roligaste -allt piff! Men även lite byggfix, trappa ner till gräsmattan, spabadet ska köpas och monteras och det skall byggas räcke.. 

(null)

(null)

(null)

(null)

Nu väntar en fjuttig vecka innan semester, men det är sååå lugnt på jobbet så jag kommer nog nyttja flexen både en och två gånger kommande vecka.. 
Ha en fin dag! :)

RSS 2.0